Home Reisgids Excursies Waterworld

Waterworld

waterworld

Waterworld is het bekendste waterpark van de Costa Brava. Iedereen die op vakantie gaat naar de Costa Brava moet zeker een bezoek brengen aan dit fantastische waterpark! Waterworld is groot, heeft waanzinnige glijbanen en is geschikt voor jong en oud. Wat wilt u nog meer? Oké, bungeejumpen dan. Dat kunt u hier ook doen! Naast de vele glijbanen zijn er goede faciliteiten. Zo kunt u er goed parkeren, zijn er kluisjes en verkleedruimtes en is er gediplomeerd personeel aanwezig. Van de volgende glijbanen moet u echt af:

X-treme Mountain

Deze waanzinnige glijbaan is meer dan 260 meter lang en gaat vervaarlijk op en neer. Met uw vriend(in) in een rubberbootje bent u meer dan 2 minuten onderweg voordat u in het zwembad terecht komt.

Storm

Deze supernieuwe glijbaan kent een diameter van meer dan 4 meter. Nadat u 80 meter heeft afgelegd in een supersnelle glijbaan voelt u de g-krachten op je lichaam werken. Vervolgens wordt u met een gigantische kracht in het water gezogen!

Family Lagoon

In dit kleine zwembad kan het hele gezin terecht, zowel jong als oud. Dit is de plek om heerlijk te relaxen in de jacuzzi!

Kiddie Island

Dit is een gebied speciaal voor kinderen. Hier kunnen ze naar hartelust spelen met vriendjes en de ouders kunnen relaxed een oogje in het zeil houden want er staan veel badmeesters in de buurt van dit gebied.

Piscines la Calma

Dit is een waar paradijs om te relaxen en uit te rusten. Het is geschikt voor het hele gezin!

Tobogans

Dit zijn drie glijbanen die naast elkaar uitkomen in hetzelfde zwembad. Een van de glijbanen is speciaal voor kleine kinderen. Het zijn standaard glijbanen met een hoop bochten!

Water Pistes

Deze vier glijbanen naast elkaar zijn uitermate geschikt om de competitie aan te gaan met uw vrienden. Wie is er het snelste beneden?

Kamikazes

Alleen de dapperste mensen durven van deze glijbaan af! Durft u vanaf een hoogte van 77 meter een glijbaan af te gaan waarbij u snelheid behaald van 60 km/u?

Rafting River

Dit is de leukste waterattractie van het park! Geschikt voor jong en oud zit u een rubberen band voor vier personen die de gekste bewegingen maakt. Een groot deel van de rit brengt u door in het donker wat het allemaal nog spannender maakt!

Water Mountain

Samen met een vriend(in) gaat u in een rubberbootje deze leuke glijbaan af. Hij gaat op en neer, van links naar rechts en van licht naar donker!

Riu Salvatge

In deze wildwaterbaan is niks te gek. U wordt alle kanten opgegooid en de stroming is zo sterk dat u zich nergens aan vast kunt houden!

Piscina d’Onades

In dit grote zwembad kunt u heerlijk een baantje trekken maar pas op! Af en toe komen er golven van maar liefst 2 meter op u af rollen!

Restaurants

– Poseidon Food Center: Geniet van een heerlijke maaltijd in een natuurlijke omgeving. Het zal u de energie geven die u nodig heeft om heel de dag plezier te maken!
– Neptuno restaurant: in dit zelfbedieningsrestaurant kunt u helemaal zelf een bord naar eigen keuze vullen met lekkere gerechten maar u kunt natuurlijke ook even naar binnen gaan voor een snelle snack!
– Hamburgueseria: hier kunt u de lekkerste hamburgers, snacks en verfrissende drankjes halen.

Website:
Water World

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply