Home Reisgids Excursies Waterpark Marineland

Waterpark Marineland

marineland

Twee kilometer buiten Malgrat de Mar bevindt zich Marineland, de zeedierentuin en het waterpark van Cataloni├ź. Een ideale plek om tijdens de vakantie met de familie een leuke dag te beleven, waar u de dolfijnen, zeeleeuwen en papegaaien in een unieke show kunt bewonderen. In dit moderne waterpark kunt u genieten van een groot aantal attracties, zoals, glijbanen, kinderspeelplaatsen, bassins met zeehonden en pingu├»ns, picknickplaatsen een dierentuin en alle service zoals restaurant en snackbar. De vele attracties in het waterpark zullen vooral bij de oudere kinderen in de smaak vallen. Leuke attracties zijn onder andere de woeste rivier, de grote glijbanen, het botenmeer, de ‘black hole’ glijbaan en de kamikaze glijbaan. Voor de kleine kinderen en ouders zijn er leuke shows met dolfijnen, zeehonden en papegaaien.

Dolfijnen show

De dolfijnen zijn de sterren van deze show. Ze zijn vriendelijk, aardig, intelligent en ze zitten vol met verrassingen! Deze show begint dagelijks om 10.45, 12.45, 15.45 en 17.25.

Zeehonden en Zeeleeuwen show

Deze vrolijke dieren kunnen de leukste kunstjes uithalen die bij kinderen en volwassenen gegarandeerd tot hilariteit en applaus zullen leiden. Deze show begint dagelijks om 10.25, 12.25 en 15.25.

Papegaaienshow

Deze kleurrijke vogels zitten barstensvol acrobatische kunstjes en natuurlijk kunnen ze ook praten! Deze show begint dagelijks om 11.30, 14.30 en 16.30.

Website:
Marineland

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply