Home Reisgids Excursies Waterpark Aqua Brava

Waterpark Aqua Brava

waterpark aqua brava

Het waterpark Aqua Brava is te vinden in het noorden van de Costa Brava in de buurt van Roses. Elk jaar wordt dit waterpark bezocht door vele toeristen en daarom moet het waterpark elk jaar weer een nieuwe attractie bieden om de bezoekers te blijven entertainen. In 2003 werd in Aqua Brava het grootste golfslagbad van Europa geopend. In een zwembad van 100 bij 80 meter worden grote golven opgewekt. Geschikt voor jong en oud en dus voor het hele gezin! Een ideaal park om een dag door te brengen.

Het waterpark heeft een groot aantal goede faciliteiten. Zo is er het restaurant ‘El Patio’. Hier kunt u heerlijke gerechten uit de regio eten maar ook meer internationale gerechten. In de Burger Bar kunt u terecht voor een snelle snack zoals een pizza, hamburger of een patatje. Het waterpark heeft twee bars. In ‘El Belvedere’ kunt u rustig genieten van het uitzicht. U kijkt namelijk uit over het gehele waterpark! De ‘El Oasis’ bar is uitermate geschikt voor een relax cocktail. De beste plek van het park om even bij te komen en mensen te ontmoeten!

Faciliteiten

Naast de faciliteiten, die vooral de maag plezieren, zijn er ook nog andere, meer praktische faciliteiten. In de winkel kunt u producten kopen die u nodig kunt hebben in het waterpark zoals zonnebrandcrème, fotorolletjes, zwembroeken en nog veel meer. Erg handig is ook dat u gratis kunt parkeren. Als u even genoeg heeft van al dat zwemmen, kunt u gaan werken aan uw kleur. Er zijn ligbedden te huur waarop u binnen no-time in slaap valt!

Bij de ingang van het park zijn de kleedhokjes gevestigd en ook de douches. Zodoende kunt u direct na het zwemmen een schone douche nemen en u zelf helemaal opdoffen voor een gezellige avond aan de Costa Brava. Ook aan de veiligheid is gedacht. Zo zijn er kluisjes waar u bijvoorbeeld geld, horloge en autosleutels in kunt opbergen. Mocht er iets verkeerd gaan op het park, dan is er altijd nog de medische dienst. Deze dienst is goed getraind en gediplomeerd en weet dus precies waar ze mee bezig zijn. Dit geeft toch een vertrouwd gevoel!

Tenslotte nog enkele regels waar de bezoekers van het park zich aan moet houden:

– glazen objecten en parasols mogen niet mee naar binnen worden genomen
– dieren zijn niet toegestaan
– sommige glijbanen zijn niet toegestaan voor kinderen kleiner dan 1,20m.
– de regels die worden aangeduid bij de diverse glijbanen moeten worden opgevolgd

Website:
Aqua Brava

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply