Home Reisgids Stranden van de Costa Brava

Stranden van de Costa Brava

stranden costa brava

De stranden van de Costa Brava werken als een magneet op toeristen en dat willen ze graag zo houden. De plaatsen aan de kust doen er dan ook alles aan om het de bezoekers zoveel mogelijk naar de zin te maken. De Costa Brava kan daarom trots zijn op de kwaliteit van de stranden en het water van de kustlijn, die dankzij intensieve controle en zuivering meerdere malen erkend is door de Europese Stichting van Milieueducatie, hetgeen blijkt uit de vele toegekende blauwe vlaggen die aan de kust wapperen. Op vrijwel elk strand zijn watersportmogelijkheden, voor de echte strandliefhebber is de Costa Brava een echt paradijs. Op de site van Blue Flag kunt u kijken welke stranden aan de Costa Brava een blauwe vlag toegewezen hebben gekregen.

Grifeu – Llançà

Het zandstrand is 170 meter lang en 30 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, kiosken, toegang voor gehandicapten en een boulevard.

El Port – Llançà

Het zandstrand is 425 meter lang en 20 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice, een boulevard, toiletten en toegang voor gehandicapten.

El Pas – El Port de la Selva

Dit kiezelstrand is 50 meter lang en 12 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals parkeerplaatsen, kiosken, schoonmaakservice, toiletten, douches, vuilnisbakken, een boulevard en toegang voor gehandicapten.

Canyelles petites – Roses

Het zandstrand is 315 meter lang en 28 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals vuilnisbakken, parasolverhuur, toiletten en een schoonmaakservice.

Riells – L’Escala

Dit fijne zandstrand is 725 meter lang en 20 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken en telefooncellen.

Les Muscleres – L’Escala

Dit fijne zandstrand is 350 meter lang en 15 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals parkeerplaatsen, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice en een boulevard.

Aiguablava – Begur

Dit fijne zandstrand is 75 meter lang en 25 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, restaurants, parkeerplaatsen, schoonmaakservice, ligstoelenverhuur, parasolverhuur en toegang voor gehandicapten.

Sa Riera – Begur

Dit zandstrand is 180 meter lang en 30 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, restaurants, parkeerplaatsen, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice en toegang voor gehandicapten.

Canadell – Calella de Palafrugell

Dit zandstrand is 250 meter lang en 25 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, telefooncellen, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice en een boulevard.

La Fosca – Palamós

Dit fijne zandstrand is 500 meter lang en 42 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice en toiletten. Honden zijn op dit strand verboden.

Cala Rovira – Platja d’Aro

Dit zandstrand is 400 meter lang en 30 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, toegang voor gehandicapten, toiletten en telefooncellen.

Sa Conca – Platja d’Aro

Dit zandstrand is 400 meter lang en 40 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, toiletten en parkeerplaatsen.

Platja d’Aro – Platja d’Aro

Dit zandstrand is 2400 meter lang en 60 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, een boulevard, telefooncellen en toegang voor gehandicapten.

Sant Feliu de Guixols – Sant Feliu de Guixols

Dit zandstrand is 400 meter lang en 30 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice, een boulevard, toiletten en toegang voor gehandicapten.

La Mar Menuda – Tossa de Mar

Dit zandstrand is 180 meter lang en 20 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice, toegang voor gehandicapten en een boulevard.

Blanes

Dit zandstrand is 625 meter lang en 30 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, een boulevard, toiletten en toegang voor gehandicapten.

Sant Francesc – Blanes

Dit zandstrand is 220 meter lang en 35 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals ligstoelenverhuur, parasolverhuur, parkeerplaatsen, kiosken, douches, vuilnisbakken en een boulevard.

S’Abanell – Blanes

Dit zandstrand is 3100 meter lang en 60 meter breed. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals kiosken, restaurants, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasolverhuur, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, telefooncellen, een boulevard, toiletten en toegang voor gehandicapten.

SIMILAR ARTICLES

medes eilanden

waterworld

NO COMMENTS

Leave a Reply