Home Reisgids Beachparty in Lloret de Mar

Beachparty in Lloret de Mar

beach party lloret

De Beachparty in Lloret de Mar is super leuk om mee te maken. Je wordt rond 11.00 opgehaald en per cruiseschip word je langs de fascinerende kustlijn van de Costa Brava gebracht naar een prachtig afgelegen strandje, waar de party plaats zal vinden. Een combinatie van uitbundig plezier, muziek, entertainment en niet te vergeten diverse watersporten! Spring samen met je vrienden op de sensationele super ski-bus en vlieg over de golven! Ga een rondje waterskiën of maak een ‘Speed-Ride’ in een supersnelle powerboat, het maakt niet uit, alles kan en alles mag! De dag wordt afgesloten met een Miss- en Misterverkiezing. Kortom, fun in the sun!

Aan de Beach-bar kunt je de gehele middag drinken zoveel als je wilt. Ze tappen ijskoud bier, maken lekkere sangria en hebben natuurlijk ook frisdrank! Honger? Geen probleem; heerlijke Hollandse frikadellen, sappige hamburgers, vers stokbrood, salade en diverse sausjes zijn er volop! Dit is de plek om op een ongedwongen manier mensen van het andere geslacht te leren kennen. Daar kan je dan ‘s avonds mee afspreken en je hebt gelijk een heleboel om over te praten. Ook kan je hier natuurlijk vakantievrienden ontmoeten. Kortom, de ideale manier om contacten te leggen. Rond 18.00 word je weer teruggebracht naar het vasteland.

Actie, jongens, meisjes, eten, drank, zon, zee en strand. De Beachparty, een dag om niet te vergeten! ‘s Avonds kan je de video van de party bekijken in de Surf Beach Pub in Lloret de Mar.

Website:
Beachparty Lloret de Mar

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply