Home Auto huren Costa Brava

Auto huren Costa Brava

Een auto huren aan de Costa Brava is een absolute aanrader. Met een auto aan de Costa Brava geniet je optimaal van je vakantie. Je zit dan nergens aan vast en kunt gaan en staan waar je wilt. Een heerlijk gevoel. Zo kun je uitstapjes maken naar andere gezellige badplaatsen, het natuurrijke achterland ontdekken, langs de kust rijden of steden verkennen als Girona, Figueres en Barcelona. Door tijdens je vakantie aan de Costa Brava een auto te huren ontdek je veel meer. Verder hoef je dan niet op een plek te blijven, maar kun je rondtrekken van plaats naar plaats.

Auto huren Malgrat de Mar

Auto huren in Malgrat de Mar? Dan is dit een goed plan. Malgrat de Mar ligt vlakbij andere bekende badplaatsen als Lloret de Mar, Blanes en Pineda de Mar. Met de auto bereik je deze gezellige plaatsjes lekker snel. Of verken het achterland. Zo kun je naar het Parc Natural de Montnegre-Corredor rijden. Dit is een prachtig, uitgestrekt natuurgebied. De wereldstad Barcelona ligt op slechts één uurtje rijden van Malgrat de Mar.

Auto huren Lloret de Mar

Door een auto te huren in Lloret de Mar, heb je de mogelijkheid om meer te ontdekken van de omliggende omgeving van deze drukbezochte badplaats. Bovendien ontsnap je dan even aan de gezellige drukte. Als je een auto gaat huren in Lloret de Mar, is het zeker een aanrader om een uitstapje te maken naar het bergrijke en natuurrijke achterland. Of breng eens een bezoekje aan Girona. Hier rijd je binnen een uurtje naar toe. Ontdek hier de historische binnenstad, bezichtig de kathedraal en de Arabische baden of maak een wandeling door de Joodse wijk.

Auto huren Girona

Een auto huren in Girona is een goed idee. Zo kun je deze stad en de omliggende omgeving optimaal verkennen. Echte aanraders in Girona zijn de torenhoge kathedraal en het klooster Monastir Sant Pere de Rodes. Of rijdt met de auto naar het nabijgelegen vissersdorpje El Port de La Selva. Je kunt ook uitstapjes maken naar de plaatsen Banyoles en Besalú.

Auto huren Barcelona

Wil je de omgeving rondom Barcelona graag ontdekken? Dan is het een tip om een auto te huren in Barcelona. Met de auto kun je een uitstapje maken naar de badplaats Sitges. Geniet hier van een heerlijk dagje aan zee. Of bezoek de geboorteplaats van Dalí, Figueras. In Catalunya en Miniatura zie je de Sagrada Familia in het klein. Dit park is het Madurodam van Catalonië. Het ligt in Torrelles de Llobregat op 17 kilometer afstand van Barcelona.

Overige bekende plaatsen

Auto huren in een andere badplaats aan de Costa Brava? Ook dat is mogelijk. Deze kuststreek biedt genoeg mogelijkheden om een auto te reserveren. Je kunt onder meer een auto huren in de badplaatsen Blanes, Tossa de Mar, Roses, Calella, Platja d’Aro, l’Estartit, Tossa de Mar, l’Escala en Pineda de Mar. Eigenlijk is het altijd een aanrader om een auto te huren tijdens je vakantie aan de Costa Brava. Zo kun je je zonvakantie combineren met het maken van geweldige uitstapjes.