Home Reisgids Uitgaan in Platja d’Aro

Uitgaan in Platja d’Aro

uitgaan platja d'aro

Uitgaan in Platja d’Aro is super leuk! Buiten het hoogseizoen wonen hier minder dan 6.000 mensen, maar tijdens de zomermaanden is Platja d’Aro na Lloret de Mar de grootste en populairste badplaats van de Costa Brava. Dan telt Platja d’Aro tussen de 80.000 en 100.000 inwoners. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er vele clubs en discotheken in de Platja d’Aro zijn te vinden. Al lopend op de boulevard valt u meteen het grote aantal bars, cafés, discotheken, snackbars en speelzalen op. Er wordt dus zeker ingespeeld op de jeugd. Voor leuk en gezellig uitgaan hoeft u niet naar Lloret de Mar. Al vroeg in de avond lopen de bars en cafés vol en tegen middernacht gaan de meeste mensen naar de discotheken.

Vind hier leuke aanbiedingen voor Platja Daro ->

Pacha

De populairste discotheek van Platja d’Aro, en ook de bekendste, is Pacha. Dit is een zusterdiscotheek van de gelijknamige beroemde discotheek op Ibiza. Deze Pacha doet zeker niet onder voor de Pacha op Ibiza. Het is een mooie discotheek waar goed wordt gedraaid. Een nadeel is alleen de entreeprijs die behoorlijk aan de hoge kant is. Aan het begin van de avond is het er vaak erg rustig maar als de bars en cafés beginnen leeg te lopen, wordt het al gauw drukker. In de weekenden komen er vooral Spanjaarden maar op de doordeweekse dagen in het hoogseizoen komt u mensen uit heel Europa tegen.

De Maddox is een andere discotheek in Platja d’Aro die veel populariteit geniet bij vooral Nederlanders. Het vreemde daarentegen is dat elk jaar weer een andere discotheek beter in de smaak blijkt te vallen. De Maddox is net zoals de Pacha erg mooi en groot en er kunnen met gemak duizend man in. Er wordt voornamelijk hardhouse en trance gedraaid. Af en toe zijn er gastoptredens van ‘beroemde’ dj’s waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Een echte aanrader is het strandtentje dat aan deze discotheek vastzit. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het strand en de schitterende zee. U kunt hier lekkere broodjes en drankjes krijgen. Vooral de verschillende soorten tosti’s vallen ieder jaar weer bij de grote Nederlandse populatie in Platja d’Aro goed in de smaak.

De Buba is niet echt een discotheek te noemen maar door het grote aantal Nederlanders dat elk jaar deze zaak bezoekt, heeft het door de drukte meer weg van een discotheek dan van een bar. De Buba is een kleine zaak en lijkt daarom al gauw druk. Dat mag de pret echter niet drukken want er is ook nog een buitenterras waar u leuk kunt feesten. De muziek die wordt gedraaid valt bij de meeste feestgangers in de smaak. Er wordt van alles en nog wat gedraaid. De marketing in deze tent is erg goed verzorgd. Zo krijgen de meeste bezoekers een leuk shirtje en natuurlijk de beroemde kaartjes. De uitbaters hopen natuurlijk dat u deze kaartjes uitdeelt maar u kunt er veel leukere dingen meedoen!

Een beroemde discotheek in Platja d’Aro is de Joy. Echt positief is het niet dat deze discotheek beroemd is. Er komen vooral veel Spanjaarden en het is er gruwelijk warm binnen. De prijzen zijn gemiddeld en de muziek is ook wel goed maar door de warmte binnen bent u binnen een uur helemaal op.

L’élefant Blanc heeft hetzelfde probleem als de Joy. Het is er gruwelijk heet en vooral als u verbrand bent door de zon wilt u echt even geen hitte meer. U zweet zich helemaal kapot en binnen de kortste keren bent u helemaal doorweekt. Maar bijkomend voordeel is dat iedereen zweet dus dat schept wel weer een soort van band. Als u laat binnenkomt, is de kans dat u nat wordt toch al erg groot. Aan het plafond hangen douches die vrolijk aangaan om zodoende iedereen buiten te krijgen. Deze nogal aparte manier van sluitingstijd aankondigen heeft al veel mensen verrast en kleding verziekt.

Een andere populaire tent in Platja d’Aro is Marius. In deze niet al te grote discotheek is gedacht aan airconditioning. Deze draait dus ook volop en daardoor is het heerlijk koel binnen, zelfs als de zaak helemaal stampvol zit. Er komen vooral veel jongeren en weinig Spanjaarden. Gratis binnenkomen lukt heel goed bij deze discotheek. Gewoon aardig zijn is meestal al voldoende.

De laatste grote discotheek van Platja d’Aro is de Assac Disco. Deze disco bevindt zich op 50 meter afstand van de gelijknamige bar. Als u in deze bar bent geweest, krijgt u gratis toegang tot de disco. De prijzen liggen een stuk lager dan in de andere discotheken. Het publiek wat hier op afkomt, treft u ook aan in andere discotheken. In zoverre is er weinig verschil met de andere discotheken. Kortom, flink feesten in Platja d’Aro!

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply