Home Reisgids Uitgaan in Malgrat de Mar

Uitgaan in Malgrat de Mar

uitgaan malgrat de mar

Malgrat is totaal niet te vergelijken met Lloret of Salou. Daarvoor is dit plaatsje iets te klein. Een groot voordeel is wel dat het iets goedkoper is dan in Lloret en Salou. In Malgrat zijn er twee discotheken, de QuKa en de Don Juan, waar het elke dag feest is. Een nadeel is dat deze twee discotheken een flink stuk uit elkaar liggen. Het is zeker 10 minuten lopen. Overdag is dat natuurlijk niet erg maar als u al een paar drankjes op heeft, lijkt het wel of u de marathon loopt!

De QuKa is een erg relaxte discotheek. Binnen is aan alles gedacht zodat er een lekkere sfeer hangt. De muziek is erg goed en lekker gevarieerd. Er wordt voornamelijk R&B en later op de avond hardhouse gedraaid. Vooral meiden zijn gek op R&B muziek dus die kunt u dan ook altijd vinden in deze discotheek. In het weekend komen er veel Spanjaarden waarvan sommige nogal opdringerig zijn. Een klein duwtje of een boze blik werken meestal afdoende.

In de QuKa zijn meerdere bars maar om één of andere waanzinnige reden zijn de prijzen niet gelijk. De bar aan de rechterkant is euro’s goedkoper dan de andere bars. Het barpersoneel is erg gezellig en vooral als u een woordje Spaans praat, krijgt u al snel glimlach en de bijbehorende gratis drank! Dit kunt u helaas niet zeggen van de portiers. Ga vooral niet lollig tegen ze doen want anders ligt u echt te bloeden in een hoekje! Vergeet ook geen fooi te geven. Vergeten is al erg moeilijk want u wordt gewoon tegengehouden. Blijft u echter eigenwijs en geeft u niks, dan komt u er de volgende dagen gewoon niet meer in.

De entree is 12 euro. Daarvoor bent u niet alleen binnen maar krijgt u ook nog eens 4 drankjes en een club card. Met deze club card kunt u de rest van uw vakantie gratis naar binnen. U kunt één consumptie inruilen voor een T-shirt of een string. De drank is niet echt duur. Een mix kost 5 euro en in combinatie met de clubcard krijgt u leuke kortingen.

De andere discotheek van Malgrat is de Don Juan. Het barpersoneel en de portiers zijn vriendelijk en in voor een dolletje. De resident DJ, DJ Jordi, is geen kleine jongen en houdt van harde muziek. Aan het begin van de avond wordt er vooral R&B en club gedraaid maar naarmate het drukker wordt, wordt er goede hardhouse gedraaid. Op het einde van de avond is het gewoon keihard stampen op bekende nummers. Natuurlijk kunt u cd’s kopen van DJ Jordi. Lekker om op de terugweg of thuis nog een keer de wilde nachten in de Don Juan te beleven!

De entree is 9 euro maar u krijgt wel 2 gratis mixjes, 2 bier/fris, een T-shirt en een club card. Met de club card kunt u flinke kortingen krijgen. Zo heeft u voor 7 euro 2 mixjes en 2 bier/fris! Als u nog meer geld wilt besparen, zorg er dan voor dat u een propper van Don Juan tegen het lijf loopt. Vaak krijgt u dan gratis drankjes of zelfs gratis entree!

U zult misschien vinden dat twee discotheken een beetje weinig is. Natuurlijk heeft u weinig keus maar dat heeft iedereen die in Malgrat zit dus is elke discotheek iedere avond lekker druk! De kans dat u terecht komt in een halflege zaak is nul komma nul! De discotheken in Malgrat zijn echt de moeite waard!

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply