Home Reisgids Uitgaan in Blanes

Uitgaan in Blanes

uitgaan blanes

Uitgaan in Blanes is niet vergelijken met uitgaan in Lloret de Mar terwijl Lloret maar enkele kilometers verderop ligt. In Blanes zijn er maar drie echte discotheken terwijl er in Lloret meer dan tien zijn! Door het beperkte aantal heeft u natuurlijk weinig keus en daardoor is het in elke discotheek gezellig druk. Het leuke is dat u iedereen tegenkomt in de discotheken van Blanes die u tijdens uw vakantie heeft leren kennen! Dat hoeft u in Lloret echt niet te verwachten.

De grootste discotheek in Blanes is de Arena. Hier wordt in de vroege avond vooral R&B gedraaid maar later wordt er meer trance en hardhouse gedraaid. Tijdens het hoogseizoen draaien er vaak bekende DJ’s uit Nederland zoals Marco V en Johan Gielen. Erg populair is de schuimparty die elke week wordt georganiseerd. De Arena is niet alleen de grootste maar ook nog eens de goedkoopste discotheek in Blanes. Bij de entree krijgt u meteen een aantal consumpties gratis.

Een andere grote discotheek is de Las Vegas. Deze discotheek is erg geliefd bij Nederlanders omdat er iedere donderdagavond een Hollandse avond wordt georganiseerd. Iedere Nederlander in Blanes komt dan naar deze discotheek om helemaal uit z’n dak te gaan! Een nadeel is wel dat al het barpersoneel Spaans is.

De Mimos is de leukste discotheek van Blanes en dit komt onder andere doordat er lachgasballonnen worden verkocht. Voor 4 euro krijgt u een lachgasballon die u vervolgens heerlijk kunt inademen. Niet alleen krijgt u een gek stemmetje…u begint ook automatisch te lachen om de meest stomme dingen. Niet vergeten om dit op gevoelige plaat vast te leggen voor later!

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply