Home Reisgids Kroegen en feestcafes in Blanes

Kroegen en feestcafes in Blanes

kroegen feestcafe blanes

Daar de discotheken in Blanes pas laat open gaan, is er dus alle tijd van de wereld om eerst nog even een bezoekje te brengen aan één van de vele kroegen. Kroegen en feestcafes in Blanes zijn er in overvloed. Er zijn Engelse pubs, traditionele Spaanse tenten maar ook de Nederlandse feestcafés. De bekendste zijn de Gotcha Bar, Annie’s Verjaardag, de Boemel en de Klomp. Deze feestcafés hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal niet groot. Hoewel dit natuurlijk de sfeer goed verhoogt kan het af en toe ook echt wel te druk zijn. Een goed alternatief is dan het terras. Alleen de Boemel en de Gotcha Bar hebben een terras en het is hier dan ook vaak druk.

De muziekkeuze is bij al deze cafés erg beperkt. Bij Annie’s Verjaardag wordt voornamelijk Nederlandstalige muziek gedraaid terwijl bij de Gotcha Bar van alles en nog wat wordt gedraaid. In de Klomp worden regelmatig echte meezingers gedraaid. Deze carnavalsmuziek is vooral populair bij de mensen uit Brabant. In de Boemel wordt ook van alles en nog wat gedraaid.

Een ander feit dat deze cafés gemeen hebben is de drank. Alles draait in deze feestcafés om drank en dat is dan ook in grote hoeveelheden voorradig. Emmers met sangria worden leeggedronken, liters bier en tientallen mixjes gaan er doorheen. Er wordt door deze cafés flink gepropt en zodoende is de kans groot op een kaartje wat weer een gratis drankje oplevert!

Website:
Gotcha Bar
De Klomp

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply