Home Reisgids Kroegen en Cafés in Malgrat de Mar

Kroegen en Cafés in Malgrat de Mar

kroeg cafe malgrat

Kroegen en Cafés in Malgrat de Mar zijn er in overvloed. Aan de boulevard zitten veel kleine cafeetjes waar u overdag een heerlijk kopje koffie kunt drinken en ’s avonds terecht kunt voor lekkere sangria. De prijzen vallen erg mee en zijn stukken lager dan in Lloret en Salou. Bij Nederlanders is vooral de Waikiki erg populair. Er komen alleen maar mensen die willen indrinken en gelukkig weinig tot geen Spanjaarden. De Waikiki is de ideale tent om eens flink in te drinken. Alles gaat hier in grote hoeveelheden. Zo heeft u voor nog geen 3 euro een liter bier. Helaas heeft u dan niet uw favoriete biermerk uit Nederland maar het net zo lekkere San Miguel. Dit bier drinkt ook gemakkelijk weg! De avontuurlijke naam doet al vermoeden dat in de Waikiki lekkere mixjes kunt krijgen en dat klopt. Voor gemiddeld 5 euro heeft u één liter mix. Natuurlijk is dit niet gemaakt van echte passoa en malibu maar van goedkope imitatiedrank. Een gevaar van deze lage prijzen is een flinke kater!

Ook erg populair bij Nederlanders is de Asterix. Het barpersoneel is gekker dan gek en helemaal geflipt. Er wordt alles aan gedaan om het u naar je zin te maken. Erg beroemd zijn de meterbierwedstrijden. Hoeveel meter bier kan uw team op? Leuk zijn ook de themafeesten en natuurlijk is de lekkere skihut muziek perfect. Het enige minpuntje is dat de deuren pas om half tien open gaan en helaas gaan de deuren om drie uur al dicht.

In het TMF café de Carrousel gaan elke avond de voetjes van de vloer. Erg gaaf is dat de muziek ondersteund wordt door lichteffecten en veel videoclips die worden getoond op twee megaschermen. Dit café is ideaal om in te drinken. Voor maar 5 euro heeft u al 1 liter mix waarin gave lichtgevende ijsblokjes zitten! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk koude cervesa! Als u even wilt bijkomen, kunt u lekker relaxen op het terras. Het terras is sfeervol ingericht en er is zelfs een grote vijver geplaatst. Elke avond zit het hier vol en dit is dan ook de plek om nieuwe mensen te ontmoeten en wellicht wel een vakantieliefde op te duiken!

Sterk in opkomst is de B-side club. Deze tent probeert een echte sfeer te creëren zoals die heerst op grote dancefeesten. Er wordt dus geen Nederlandstalige muziek gedraaid maar alleen club, progressive, techno en hardhouse. In het weekend draaien er vaak bekende DJ’s. Desondanks slaat dit concept nog niet helemaal aan bij de knotsgekke Nederlandse vakantiegangers! De echte Nederlanders, die dol is op Nederlandstalige muziek, moet zeker een bezoek brengen aan beachclub Yellow. Hier komen vooral ouderen die lekker meezingen op de muziek van René Froger en André Hazes. Kortom, jong en oud zal zich vermaken in Malgrat de Mar!

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply